Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Όροι Πληρωμών

1. Πληρωμή με αντικαταβολή

Εξοφλήστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας μέσω ΕΛΤΑ Courier 3€, ως έξοδα αντικαταβολής, πληρώνοντας με μετρητά (η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για ολες τις πόλεις Ελλάδας). Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής  ή χρεωστικής κάρτας .

2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pcgreece.gr δέχεται όλες τις χρεωστικές, προπληρωμένες και πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Τραπέζης Πειραιώς η οποία είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption με 2048-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο «ePOS Paycenter». Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Τράπεζα, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσετε πως για την παραλαβή της παραγγελίας σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier θα πρέπει απαραίτητα να επιδείξετε το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την αποστολή σας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας
IBAN: GR39 0172 2250 0052 2507 0730 731

 

* Σημείωση

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, κατά την παράδοση του προϊόντος από την εταιρία courier. Η αντικαταβολή με μετρητά, βάση του νόμου 4446/22-12-2016, δεν μπορεί να ξεπερνά τα 499,99 ευρώ ανά δέμα. Αν η αξία του προϊόντος υπερβαίνει τα 499 ευρώ, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο κατάστημα παραλαβής courier.
Αν η παραγγελία ξεπερνάει το ποσό των 1500€ δεν θα εξυπηρετείται η αντικαταβολή.

pcgreece.gr
Logo
Σύγκριση προϊόντων
  • Total (0)
Σύγκριση
0
ΚΑΛΑΘΙ