Εταιρεία

Pcgreece

Η  Pcgreece  είναι  νέο  ηλεκτρονικό κατάστημα  μέ προιόντα  ανακατασκευής   και έχοντας στη διάθεση μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό, η    Pcgreece αποτολεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Βασικό μας αντικείμενο είναι η Εισαγωγή και Εμπορία Επώνυμων Προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε επώνυμο ανακατασκευασμένο εξοπλισμό πληροφορικής, προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και του καταναλωτή. Mε συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής, ενώ παράλληλα έχουμε διακριθεί για τα πρότυπα λειτουργίας μας βάσει της πιστοποίησης ISO 9001.

Δεν διαθέτουμε απλά μεταχειρισμένο εξοπλισμό πληροφορικής, αλλά προσφέρουμε μοναδικές και απαράμιλλες λύσεις ανακατασκευασμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Όλα μας τα προϊόντα, πριν διατεθούν στην αγορά προς πώληση, υποβάλονται σε εκτεταμένες διαδικασίες διάγνωσης και τεχνικού ελέγχου. Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρεία μας έχει εξοπλισθεί με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Όλο το τεχνικό προσωπικό μας έχει αποκτήσει πρακτική εμπειρία και έχει πιστοποιηθεί από εταιρείες όπως οι Dell, HP, Compaq, Toshiba, IBM, CISCO και έχει βαθιά εμπειρία και γνώση της λειτουργίας και κατασκευαστικής δομής κάθε προϊόντος προς διάθεση.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε ανακατασκευάζονται πλήρως, με αποτέλεσμα κάθε προϊόν να επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, αισθητικά και λειτουργικά.

Επιπλέον, η   Pcgrrece   κατέχει τον διακεκριμένο τίτλο του Microsoft® Authorized Refurbisher (MAR) Partner. Αυτό σημαίνει πως έχουμε την άδεια από την Microsoft να επικολλάμε τo επίσημο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας (Certificate of Authenticity) των Microsoft Windows 7/8/Server σε κάθε Η/Υ, Laptop και Server που μεταπουλάμε, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό ένα σήμα δέουσας επιμέλειας στην αδειοδότηση και προσθέτοντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία σε κάθε ένα από τα προϊόντα των παραπάνω κατηγοριών.