Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές  Προιόντων

Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση  Παραγγελίας

Κάθε πελάτης της    Pcgreece   έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας του την ίδια ημέρα που έχει γίνει η καταχώρησή της. Ο πελάτης οφείλει να γνωστοποιήσει την επιθυμία για ακύρωση της παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί αποστέλλοντας email στο     adigozis@yahoo.gr   ή επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας στο     2310 666519   6940086171

Επιστροφή προϊόντων

Η     Pcgreece   σας προσφέρει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 15 ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε επιστροφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει λόγω αλλαγής γνώμης τότε αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο), το αντίγραφο της παραγγελίας που έχετε λάβει μέσω email και το αποδεικτικό εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας).

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (όπως έχουν παραδοθεί) και στην αρχική τους συσκευασία. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει στήν   έδρα  μας μέ  διεύθηνση     Ποταμιάς   7  Πολίχνη    ΤΚ 56535    θεσσαλονίκη    Τηλ   2310  666519   6940086171

Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Τα κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία ενημέρωσης της εταιρίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, στο    2310 666519   6940086171

Επιστροφή  ελλατωματικού  προιόντος 

Κάθε πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει εξωτερικά τις συσκευασίες των προϊόντων που παραλαμβάνει, επιβεβαιώνοντας την ανυπαρξία εξωτερικών ελαττωμάτων. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή των προϊόντων και αυτά να επιστραφούν στον αποστολέα ή να επικοινωνήσει με την εταιρία.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει την πληρότητα και την ακεραιότητα της παραγγελίας τους κατά την παραλαβή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει ελαττωματικό προϊόν/DOA μετά την παραλαβή, τότε οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρία ώστε να αναφέρει το πρόβλημα και να ενημερώσει για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών και το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Σε περιπτώσεις επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων/DOA το κόστος επιστροφής και επαναποστολής κατόπιν επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης, επιβαρύνει την εταιρία. Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με κάποια από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφοράς προϊόντων και να παραδοθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις τις εταιρίας.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο), το αντίγραφο της παραγγελίας που έχετε λάβει μέσω email και το αποδεικτικό εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας).

Επιστροφή  ελλατωματικού  προίοντος   DOA ( Dead  on Arrival )

Τα προϊόντα που συνοδεύονται από εγγύηση μπορούν να επιστραφούν στην εταιρία για οποιοδήποτε τεχνικό έλεγχο στην περίπτωση που παρουσιαστεί δυσλειτουργία ή ελάττωμα κατά τη διάρκεια της εγγύησής τους.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει την εταιρία ενώ το κόστος επαναποστολής κατόπιν επιδιόρθωσης ή τεχνικού ελέγχου επιβαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με κάποια από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφοράς προϊόντων και να παραδοθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις τις εταιρίας.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο).